«Щит і меч»: на Вінниччині розпочався військово-патріотичний вишкіл

Новини Вінниці

У наметовому таборі в селі Пологи Ямпільського району, сьогодні, 19 липня, розпочав роботу Всеукраїнський військoво-спортивний вишкіл «Щит і меч». Захід, що відбувається в області вже втретє, проводиться на базі військово-патріотичного клубу «ФОРПОСТ».     

У день відкриття Кращі учасники клубів «Форпост» та «Гарт» продемонстрували свої вміння та навички під час зразково-показового проходження тактичної смуги перешкод.

Цьогоріч у заході візьмуть участь 135 учасників віком від 8 до 17 років з Вінницької, Дніпропетровської, Полтавської, Київської, Хмельницької та Житомирської областей. Під час проведення табору вони матимуть змогу покращити свою спортивну майстерність, отримають навики тактичної, інженерної, медичної підготовки, військової топографії та кульової стрільби,  ознайомляться з традиціями, звичаями та багатим історичним надбанням Ямпільщини.

Тренерами, командирами груп та суддями на змаганнях є вчителі предмету «Захист Вітчизни», інструктори вогневої та парашутно-десантної підготовки, представники військових частин, учасники бойових дій та діючі офіцери.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *