Якою у Вінниці буде дорога по вул. Пирогова до Гніванського шосе після капремонту

Новини Вінниці

У Вінниці продовжується ремонт доріг. Нині тривають роботи по вулиці Пирогова –  одній з найбільш важливих магістралей міста. Там оновлюють дорожнє полотно на ділянці від малого містка до Гніванського шосе. Уже встановили чотири острівці безпеки, які сприятимуть зниженню швидкості руху автомобілів.

  • На даний момент на цій ділянці вже прокладено труби під освітлення, демонтовано асфальтобетонне покриття. Зроблено монтаж бордюру близько 600 метрів. Також влаштовано чотири острівці безпеки, зроблено 90 метрів зливової каналізації. Роботи продовжуються, – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

На цій ділянці відбудуться зміни в паркуванні приватного транспорту. Раніше люди могли залишити автівку вздовж дороги в напрямку виїзду з міста, після реконструкції паркувати автомобілі можна буде на облаштованій стоянці з іншого боку дороги. Зміни будуть і в організації руху транспорту по колу – на перетині вулиці Пирогова та Сабарівського шосе.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *