У Вінниці поліцейські розшукали викрадача скутера

Новини Вінниці

У вівторок, 16 липня,  працівники поліції встановили особу зловмисника, який незаконно заволодів  скутером у жителя м. Вінниці. Поліцією відкрито кримінальне провадження.

19 червня до Лівобережного відділення  поліції звернувся 20-річний  вінничанин, який повідомив про викрадення свого скутера  Honda Dio.  Потерпілий розповів, що залишив транспортний засіб на узбіччі дороги  на одній з вулиць міста.

За годину поліцейські розшукали транспортний засіб, який знаходився в кущах недалеко від місця, де його залишив заявник.

16 червня проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські  встановили  особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий 25-річний місцевий житель. У вчиненому хлопець зізнався. Він розповів, що думав це транспортний засіб його знайомого і вирішив над ним пожартувати. Зрозумівши, що помилився, залишив скутер у кущах.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке  правопорушення передбачено до 5  років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *