Хотіла випити з мамою: у Вінниці затримали дівчину, яка «замінувала» «Грош»

Новини Вінниці Топ

У Вінниці затримали жінку, яка вчора, 16 липня, зателефонувала до поліції із фейковим повідомленням про замінування супермаркету «Грош». Зловмисницю, 22-річну місцеву мешканку, поліцейські застали у нетверезому стані за місцем проживання, де вона перебувала разом із матір’ю та знайомою.

Правоохоронці встановили, що правопорушниця разом зі знайомою вдома розпивали спиртні напої. Дівчина подзвонила матері, яка працювала у супермаркеті, щоб та приєдналась до них. Аби жінка скоріше повернулась з роботи, її дочка вирішила «замінувати» магазин. Після вчиненого продовжила розпивати спиртні напої вже разом з матір’ю. На момент затримання поліцейськими в крові правопорушниці виявлено  алкоголю 2,7 проміле.

За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності правопорушниці доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення «мінерці» загрожує до 6 років ув’язнення. Слідством розпочато кримінальне провадження. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *