На Одещині вінничанин “замінував” магазин, образившись на продавчиню (відео)

Відео Новини Вінниці

У понеділок, 15 липня, невідомий сповістив на спецлінію «102» про те, що в селищі Наті в одній із крамниць закладено вибуховий пристрій.

Через недоречний жарт від реальної роботи були відірвані слідчо-оперативна група Усатівського відділення поліції, вибухотехніки, кінологи та рятувальники, а також близько сотні цивільного населення.

Обстеживши будівлю та прилеглу до неї територію і не знайшовши ніяких вибухових пристроїв, поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. А за кілька годин досудового розслідування місцевий дільничний спільно зі співробітниками сектору реагування патрульної поліції встановили та затримали псевдомінера.

Ним виявився 25-річний раніше судимий житель Вінницької області, який приїхав на Одещину в якості різноробочого на будівництво. Розуміючи, що його шукають, чоловік зібрав речі та збирався повернутися на батьківщину. Свій вчинок він пояснив образою на продавчиню «замінованого» закладу, яка напередодні відмовила дати йому у борг алкоголь. У чоловіка вилучили мобільний телефон, з якого він повідомив у поліцію неправдиву інформацію.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За інформацією: Біляївський відділ поліції в Одеській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *