«Живий» герб України утворили учасники свята, що відбулось за підтримки Сергія Кудлаєнка у Вінниці

Новини Вінниці

Днями на майданчику ТЦ «Plaza park»  у Вінниці відбувся  родинний вело-фестиваль. Свято об’єднало спорт, культуру  та  активний спосіб життя. Організатори  мали на меті встановити рекорд – вибудувати найбільший «живий» герб України з велосипедистів.  Для втілення задуманого, тобто рекорду, на жаль,  не вистачило тих, у кого був велосипед, але патріотичний  флешмоб все ж відбувся.

Захід відвідав  Сергій Кудлаєнко, кандидат у народні депутати  по виборчому округу №11, що пітримує розвиткові заходи для вінничан.

Активно відпочити на сімейному вело-фестивалі прийшли понад 300 учасників. Упродовж  усього дійства на локаціях для гостей працювали дитячі розважальні майданчики, інтерактивні зони, проводили конкурси з призами та подарунками.  Малюнки з кольорового піску, Вінницька федерація «КУДО», хокейний клуб «Патріот», Школа бойового гопака «Боривітер»,  Центр медіа грамотності «Зліва», Dance Studio Art Fusion Strong Fam, Студія естрадного танцю «Лабіринт»  –  це лише частина тих, хто долучився до сімейного заходу, аби розфарбувати літні будні дітей кольоровими фарбами. Для гостей та учасників виступали співаки і танцюристи  з дитячого продюсерського центру «Stars.ua».

Як  зазначила  організатор  фестивалю та керівник дитячого продюсерського центру «Stars.ua» Олена Заворотна, у флешмобі взяло участь близько 70 велосипедистів, хоча очікували на понад сотню учасників з велотранспортом. Та «живий»  греб  України все ж утворили силами тих, хто просто прийшов разом з родиною  на свято.

За словами Сергія Кудлаєнка, велосипед –  це певна філософія, що крім здоров’я та користі, має і великий об’єднавчий ефект.

  • Все більше вінничан обирають не тільки велопрогулянки, а й беруть участь у  численних корисних акціях, що проводять  активісти Вінниці. І якщо говорити про сьогоднішню акцію, так, ми планувати встановити рекорд, а у підсумку отримали більше – ми долучили більше людей до патріотичої ідеї та обєднали навколо добрих справ. Я переконаний, що учасники свята не востаннє зуcтрічаються разом,  а попереду у них ще  багато корисних проектів, – зазначив під час фестивалю Сергій Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *