Із відкриттям оновленого Будинку культури привітав громаду Некрасового Сергій Кудлаєнко

Новини Вінниці

У неділю, 14 липня, в селі Некрасове відкрили Будинок культури, який зазнав  розрухи ще за часів Другої  світової війни і не ремонтувався багато років.  На відкриття  місцевого осередку культури зібралась велика кількість селян.

Після офіційної частини діти розрізали святкову стрічку, і зібрання  перемістилось у  приміщення клубу. У залі зібралися  чи не всі жителі села та гості. Місць на таку велику кількість людей не вистачило, тому стояли  навіть в коридорі.

Разом із місцевими жителями на  урочисту подію завітав Сергій Кудлаєнко, вінничанин, кандидат  у народні депутати, що балотується  по 11 округу.  Високих гостей місцева влада  раніше зустрічала  хлібом-сіллю чи  певними знаками поваги, та поступово це відходить у минуле, а особливо, коли мова йде про Кудлаєнка, що тяжіє до простого спілкування.  Він сам привітав  жителів Некрасового з визначною подією і прийшов, як приходять до друзів – зі святковим хлібом у нову будівлю. 

  • У першу чергу, дякую вам за запрошення. Це дуже важлива подія не тільки для  вас, а й для мене. Разом ми  святкуємо  сьогодні відкриття клубу. У будь-яку хату  прийнято  приходити або з котом або з короваєм. Тому вручаю вам цей коровай.  У вас сьогодні -добрий старт. Бажаю усім  натхнення, процвітання та всіх благ. Хочеться, щоб люди сюди приходили отримувати тільки позитивні емоції, – привітав зі святом жителів села Сергій Кудлаєнко.
  • Прийшла сюди працювати в 1997 році. Пам’ятаю, яка тут була руйнація. В одному приміщенні була і початкова школа, і сільська рада. Сьогодні тут зібралося багато народу. В тому числі  – і депутати. Але хтось приїхав на все готове, а хтось допомагав постійно з реконструкцією. Кудлаєнко дуже часто приїжджав. Кожен допомагав  чим міг. Той тисячу дав, той  – теж. Так потихеньку  і відбудували, – каже Любов Василівна, мешканка села.
  • Відбудували й справді круто. Нові вікна, двері, підлога. Все наче як у Європі. Тепер є де проводити збори, концерти й ті самі вибори,- каже житель Некрасового Андрій.
  • Наш клуб постраждав ще за часів війни. Багато присутніх пам’ятають, як він виглядав раніше. Тут вчилися діти початкових класів. Вчилися без підлоги. А зараз ми маємо прекрасну можливість бути у сучасному Будинку культури. Це дуже важлива подія для нас, оскільки, нарешті, ми маємо де проводити віче, концерти, збори. Важливо, що дітям і молоді буде куди ходити, – каже сільський  голова с. Некрасове  Валерій  Тарасюк.

Із нагоди відкриття  Будинку культури для місцевих жителів організували святковий концерт народного артиста України Миколи Янченка, якого запоросив відвідати визначну подію для  жителів Некрасового  Сергій Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *