«Вінницягаз» нагадує: передав дані з лічильника – заплатив тільки за спожитий газ

Новини Вінниці

Тільки 13% клієнтів АТ «Вінницягаз» вчасно передали показання лічильників газу за червень. Вони сплачуватимуть за послугу розподілу, згідно з даними  лічильника. Всі інші споживачі отримають платіжки з розрахунковими обсягами.

  • Щоб сплачувати за газ за показаннчми лічильника, клієнти мають вчасно передати їх до АТ «Вінницягаз», – нагадує прес-служба підприємства. – Споживачам доступні шість методів зв’язку з газорозподільною компанією. В тому числі, додатки для смартфонів на Android та iOS. У разі, якщо клієнт АТ «Вінницягаз» не передав показання лічильника газу або передав їх невчасно, нарахування будуть здійснені на рівні планового місячного об’єму споживання. При цьому враховується група споживання та спожиті клієнтом кубометри у попередні періоди. Ситуація ускладнюється, якщо споживач не передає дані систематично, впродовж кількох місяців поспіль.
  • Фахівці «Вінницягаз» мають право здійснювати контрольне зняття показань лічильника газу для контролю та перевірки даних. В свою чергу, споживачі мають забезпечити доступ представника газорозподільної компанії до вузла обліку газу для зняття показань, – наголошує комерційний директор АТ «Вінницягаз» Володимир Антошко.

Для зручності передачі показань лічильників «Вінницягаз» функціонують цілий ряд онлайн-сервісів обміну даними. Це Особистий кабінет на сайті https://104.ua/ua/, чат-бот 7104ua у Viber, мобільні додатки 104 Mobile  104 Mobile  Light, смс на номер 7104, голосове меню IVR, Контакт-центр компанії за телефонами 067-01-10-104, (0432) 509-104.

За червень дистанційними сервісами передали дані понад 58 тисяч споживачів газу Вінниччини. Майже усі названі сервіси, за виключенням Контакт-центру компанії, працюють цілодобово, без вихідних. Контакт-центр приймає телефонні дзвінки щоденно з 8:00 до 20:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *