Пращук Віталій: “Треба перетворити дороги смерті на дороги життя”

Новини Вінниці

Нещодавно Вінниччину приголомшив випадок. Молода жінка померла так і не дочекавшись лікарів. Трагічна історія, але чому ж приголомшлива? Тому що швидка до неї буквально не змогла доїхати по розбитих дорогах. А дівчині було всього 29 років. Стався інсульт. При такому діагнозі на вагу золота кожна хвилина. А лікарям довелося йти пішки величезну відстань. Медики лише констатували смерть. Без матері залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Чи є хоч щось важливіше за життя людини? Матері двох маленьких дітей? Я вважаю, що ні. Ми не у високогірній місцевості. Тут немає серпантинів та зсувів. Ворогами людей були і поки що лишаються чиновники від минулої влади. Для них виборець – гарматне м’ясо. Ресурс, який вони конвертують у мільйони зелених американських папірців. І, звичайно, їм все одно, що із дорогами в окрузі. Бо живуть вони у Києві, а тут лише розповідають казки.

Ми лаємося на райавтодори. Клянемо робітників. Даремно. Я був у райавтодорах нашого округу. Це ще один приклад знущання. Верхівка влади декларує виділення коштів на ремонт доріг і починає красти на кожному етапі їх передачі до місця робіт. Унаслідок місцеві ремонтні служби отримують кошти, яких не вистачає навіть на ремонт техніки. Робітники плачуть, що їх зробили цапами відбувайлами, а насправді у них фактично, а не уявно, немає коштів.

Допомогти із ремонтом доріг могли б депутати-мажоритарники. Але вони не витрачають депутатські фондів на виборчий округ, а купують будинки, машини, квартири… А людям розповідають, що коштів нема. Це відверта брехня! У депутата на 15 окрузі були всі можливості отримати на округ десятки мільйонів гривень. Де вони? Здогадайтесь самі.

Пам’ятайте одне. Доки ми не виженемо із Ради старих павуків і паразитів, які тягнуть із України останні соки, дороги смерті на дороги життя ніколи не перетворяться. Знайте – у депутата від округу є можливість робити дороги і ремонти. А не роздавати подачки, крадучи мільйони.

Я, ПРАЩУК Віталій, хочу, щоб моя земля розквітала. Не поступово зникала із мапи України, а ставала все вагомішою її часткою. Нам є що показати. Нам є за що боротися. Підтримайте Слуг Народу 21 липня, і ви на власні очі побачите, що таке робота на благо людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *