Яскраве літо дарує Сергій Кудлаєнко маленьким вінничанам

Новини Вінниці

Творчий розвиток маленьких вінничан та турбота про тих, хто не  поїхав відпочивати у дороговартісні табори, – основна мета, яку поставили перед собою організатори дитячих свят у мікрорайонах Вінниці. Заходи організовано за ініціативи кандидата  на обрання до парламенту, діючого народного депутата Сергія Кудлаєнка   спільно з дитячим продюсерським центром  «Stars.ua kids».

Літній розвитковий відпочинок для  малечі Вінниці та навколишніх сіл Кудлаєнко  влаштовує вже п’ять років поспіль. Тільки  минулого літа було охоплено близько 3000 дітей цікавим і корисним літнім відпочинком.

Цього року свята відбуваються щодня на різних майданчиках мікрорайонів Вінниці. Акції  вже пройшли на двох локаціях, а у планах – ще  шість. Наразі триває підготовка і  до вело-фесту, на якому планують встановити вело-рекорд – створення  живого гербу України з велосипедистів. Захід пройде 14 липня на площі біля ТЦ «Plaza park», що на вул. Келецькій.

На свято, яке було організовано на майданчику, що на вулиці Трамвайній, завітало понад 50 дітей, які прийшли – хто з батьками, дідусями і бабусями, а хто – й сам. Таку ж феєрію свята для діток обласного центру  влаштували і  на майданчику біля школи  №35, до якого приєдналося понад  20 учасників різних вікових груп.  Всі звикли, що це відбувається за кошти на платних майданчиках, у дитячих кафе, а тут – усе безкоштовно. Ніхто не очікував такого захоплення, здавалося б, звичайними дитячими розвагами.

  • Сергій Кудлаєнко вже вкотре  ініціює проведення дитячих заходів, а ми з радістю втілюємо їх у життя. Раніше студія співпрацювала з народним обранцем над  дитячим мюзиклом «Покоління Z». Сергій Володимирович допоміг зібрати дитячу аудиторію для тих юних артистів. Ця подія відбувалась у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М.К.Садовського, де був  аншлаг саме завдяки Сергію Кудлаєнку. Він завжди присутній на таких святах, приїздить поспілкуватись із людьми, запитати про проблеми різних вікових груп, навіть діточки задають йому  питання на таких зустрічах, – каже Олена Заворотна, керівник дитячого продюсерського центру  «Stars.ua kids».

А поки малеча розважалася, дорослі обговорювали з народним обранцем найбільш актуальні питання. В окрузі наявні певні невирішені проблеми, через які виникають  конфлікти, а місцеві мешканці не можуть знайти шляхів виходу. Кудлаєнко завжди   намагається знайти варіант, який вирішив би конфліктну ситуацію найкращим чином.

Його добре знають в окрузі як активного і дієвого депутата. І не дивно, адже  спільно із громадськістю  міста Сергій Кудлаєнко  реалізував  165 соціальних проектів різного спрямування, в тому числі – і розвиткових дитячих.

  • Дуже приємно бачити, як працює Сергій Володимирович, як проявляє свою зацікавленість у житті нашого мікрорайону, – каже одна із місцевих мешканок. – Ми постійно бачимось, співпрацюємо, можемо йому зателефонувати і знаємо, що він відгукнеться на наші прохання. Побільше б таких людей, тоді і місто розвивалось би краще і швидше.
  • Люди часто  запитують в мене – а що, скоро вибори? – сміється Сергій Володимирович. – Насправді, свято не пов’язане із виборами, це традиційні літні дитячі заходи, люди чекають їх, мета  – подарувати радісні емоції малечі й зробити яскравішим їхнє дитинство. Мої діти  вчаться в Україні, не за кордоном, у звичайній вінницькій школі, найменший ходить в садочок.  Що саме  потрібно звичайним дітям я  добре знаю  –  це здоров’я,  розвиток,  родинне тепло та  якнайбільше  радості.  І немає чужих дітей, вони всі – наші  маленькі  українці. Ми живемо заради них, це майбутнє, яке залежить від  того, чи шануємо молоде покоління України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *