Леонід Майданевич: «На Вінниччині балотується кандидат від «Слуги Народу» з кримінальним минулим»

Новини Вінниці

Сьогодні, 11 липня,  відбулась прес-конференція кандидата в народні депутати Леоніда Майданевича, на які він заявив про те, що знявся із виборчих перегонів, та пояснив причини.

  • Критично оцінивши стан речей в окрузі, ми вирішили, що необхідно не розпорошувати голоси виборців та об’єднатися навколо єдиного кандидата, який готовий протистояти старій системі, тому я звернувся до ЦВК із заявою про відмову балотуватися в народні депутати, –  заявив Леонід Майданевич.

Після цього пан Майданевич вирішив підтримати представника політичної партії «Слуга Народу» Олександра Коваля, який балотується по округу №17. Проте,  після детального вивчення  його біографії , за словами Леоніда Майданевича, був шокований тим, що кандидат приховав від виборців  певні факти своєї біографії.

  • До вашої уваги тут сьогодні наеду лише деякі факти, які докорінно змінили наше ставлення щодо кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» Коваля Олександра. Коваль Олександр замовчав перед виборцями 17-го округу, що він в 2014 році притягувався до кримінальної відповідальності за ганебний вчинок – це використання підроблених документів для отримання значної суми кредиту в «ІмексБанку», – заявив на прес-конференції Леонід Майданевич.

Інший факт, за словами Майданевича,  про який Коваль Олександр не проінформував виборців 17-го округу, – це те, що він є боржником по кредитних зобов’язаннях у  кредитній спілці «Партнер». Мовляв,  така інформація стає відомою кожному, якщо звернутися до автоматизованої системи виконавчих проваджень.  

Леонід Майданевич говорить, що  намагався особисто задати всі ці запитання Олександру Ковалю, але той уникнув розмови.

Леонід Майданевич заявив,  що всі відповідні документи про «кримінальне минуле» кандидата він надішле керівництву партії «Слуга Народу», щоб вони ще до виборів викреслили  такого кандидата.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *