Молодь вінницької «Ниви» поступилася аматорам

Новини Вінниці

Вінницька «Нива» у контрольному поєдинку поступилася чинним чемпіонам і володарям Кубку області серед аматорів, команді «Світанок-Агросвіт» із села Шляхова Бершадського району. У матчі, який відбувся 10 липня стадіоні ВНТУ «Олімп», за «зелено-білих» грали переважно гравці новоствореного колективу «Нива» U-19. Крім них на полі були лише двоє досвідчених футболістів, які перебивають на перегляді у вінницькому клубі.

Перший тайми завершився із рахунком 2:1 на користь аматорів. Гол за нивівців з пенальті забив футболіст, який перебуває на перегляді. В другому таймі картина була аналогічною, а в складі «Ниви» відзначився Ашот Гукасян, випускник ДЮСШ Блохіна-Бєланова. Отже, 4:2 – перемога «агросвітовців».

  • «Світанок-Агросвіт» – сильний колектив, який візьме участь в чемпіонаті України серед аматорів. Цікаво було перевірити нашу молодь на фоні такого суперника. Вони показала себе непогано, – сказав  головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха. – 14 липня ми знову зіграємо проти «Світанка-Агросвіта». Початок гри на стадіоні ВНТУ – 11.00. Але гратиме вже основа нашої команди!

Сьогодні «Нива» проводить черговий контрольний матч. Основа команда на Київщині поміряється силами із «Діназом», суперником нашої команди у чемпіонаті України.

За матеріалами: прес-служба ФК «Нива»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *