Вінничан запрошують на міжнародний фестиваль Vedalife: Європейська площа – 13 липня

Новини Вінниці

Безкоштовні заняття різними видами йоги, яскраве свято холі, дитяча дискотека, благодійний концерт, ток-шоу з майстрами йоги з Великобританії, Індіі та США, стародавні мантри й новітні технології сферичного кіно. Усе це чекає містян на «Vedalife: pre-party».

Міжнародний фестиваль Йоги та Ведичної культури пройде на площі Європейській 13 липня з 16:00 до 21:00 год.

Хатха-йога, fly-йога, древні мантри та свято холі. Вінничан запрошують на міжнародний фестиваль Vedalife
  • Фестиваль безкоштовний. До нього можуть долучитись усі: маленькі і дорослі. Ідея «Ведалайфу» яскраво виражена в цитаті великого учителя традиції бхакті- йоги Шрідхара Свамі: «Здорове життя, піднесене мислення». Засновник фестивалю «Vedalife» Свамі Авадхут цю ідею розкриває так: «Життя – це свято, але для того, щоб відчувати це свято постійно, необхідно правильно налаштувати своє серце. І тут на поміч приходить мистецтво. «Vedalife» і є мистецтво, яке дарує просвітлення. А просвітлення — це любов, безкорисливість та дружба. Це динамічна медитація на найсвітліші устремління людського серця, – пояснює ідею фестивалю організаторка Анна Кулик.
Хатха-йога, fly-йога, древні мантри та свято холі. Вінничан запрошують на міжнародний фестиваль Vedalife

В програмі фестивалю: йогамайданчик, де учасники спробують себе у хатха-йозі та йога в потоці, для менших учасників проведуть майстер-клас з веселого та динамічного танцю Zumba та влаштують квест.

Вхід на фестиваль – вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *