Українці через петицію вимагають у Зеленського провести парад 24 серпня

Новини України

Петицію з вимогою до Президента Володимира Зеленського провести військовий парад до Дня Незалежності України, 24 серпня, зареєстрували на сайті Глави держави.

Під час триваючої військової агресії з боку Російської Федерації, українські воїни, Збройні Сили, Національна Гвардія, інші збройні формування, добровольці, ветерани, волонтери, сім’ї загиблих, полонених та всі, хто докладає зусиль для оборони нашої землі від загарбників, заслуговують на увагу і пошану“, – йдеться у тексті петиції авторства Мирона Дмитрика від 9 липня. 

Автор зазначив, що “проведення військових парадів в останні роки стало символом сили та нездоланності Українського Війська, демонстрацією здобутків військово-промислового комплексу, актом вшанування світлої пам’яті тих, хто віддав життя за мирне небо над більшою частиною нашої прекрасної країни”. “Скасування проведення військового параду виглядає невдалим заграванням з ворогом і може свідчити про перші кроки до капітуляції”, – сказано у петиції.

Прошу Президента України В.Зеленського не дослухатись до недолугих радників та переглянути рішення про проведення військового параду до Дня Незалежності України 24 серпня 2019 року“, – резюмував автор.

Наразі триває збір підписів, голоси віддали вже 699 осіб з 25 тисяч необхідних.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *