Вінничани просять перенести світлофор біля зупинки по вулиці Нечая

Новини Вінниці

В єдиній системі місцевих петицій з’явилось звернення вінничанки Алли Білошкурської. Мешканка обласного центру просить місцеву владу перенести світлофор на зупинці по вулиці Д.Нечая вище до виїзду з вулиці К.Широцького. Це, на її думку, зробить зазначену ділянку дороги більш безпечною.

  • Велике прохання, з огляду безпеки дорожнього руху для пішоходів й водіїв автомобілів – перенести і відрегулювати світлофор, що встановлений на зупинці по вул. Д.Нечая – вище, до виїзду з вулиці К. Широцького.  Нинішнє розташування даного світлофру не дозволяє безпечно виїхати водіям, які рухаються з вулиці К. Широцького на вул Д. Нечая. Неможливо нормально виїхати з вулиці, постійний потік транспорту спочатку з однієї сторони , потім з іншої, очікуєш по 3-4 хвилини щоб влізти у вікно між машинами.  Крім того необхідно внести заборону паркування таксі , які стають ближче ніж за десять метрів до цього перехрестя і цим самим перекривають обзор для виїзду. Також не зовсім правильне дане місцерозташування світлофору і для пішоходів. Більша частина людей не доходять до ньго і перебігають дорогу прямо на перехресті. Прошу приділити цьому питанню належну увагу. Дякую. – пише жінка

Підтримати петицію можна за посиланням протягом 15 днів. Міська рада розгляне звернення, якщо воно набере щонайменше 350 підписів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *