Про свято, буденність та сподівання говорив Сергій Кудлаєнко з громадами Вінниччини

Новини Вінниці

Кандидат  у народні депутати України Сергій Кудлаєнко народився у Вінниці, тут прожив все життя,  тут живе його родина. Вчився у 10 школі,  почав працювати на заводі, вивчився у технікумі, а потім здобув і  три вищі освіти. Як живуть люди у містах та селах, він знає не з реклами чи телевізора, а з особистих зустрічей. Адже Кудлаєнко тривалий час  працює у  місцевому  самоврядуванні на всіх ланках – від виконавчої до законодавчої влади.  Він став ініціатором багатьох експертних  дискусій  з децентралізації у Вінниці,  неодноразово запрошував  вінничан  до обговорення місцевих проблем у Київ. Та, на думку Сергія Кудлаєнка, який  звик жити,  обернувшись обличчям до людей, кращими експертами  завжди  є люди, які живуть  і  працюють  поряд.

Візит  кандидата  до сіл Лаврівка, Мізяківські Хутори та Дорожне, що поруч із обласним центром,  співпав  із недільним святом Івана Купала.

Селяни  Лаврівки  зібралися  у місцевому  Будинку культури. Школярі підготували  яскравий флешмоб, маленька гімнастка показувала свій талант, лунали українські  народні пісні.  Жителі  відпочивали,  говорили  про буденні справи та дискутували про майбутнє.  Між людьми – і Сергій Кудлаєнко, він говорить  із кожним, не ховається  та відповідає на всі запитання.

  • Я приїхав до вас не для того, аби прорекламувати  свою передвиборчу програму, щоб просто привітати вас зі святом та побачитись,-  звернувся  Сергій Кудлаєнко до селян.
  • У селі не вистачає багато чого. Свято  мало проходити біля річки, але там ніхто не викосив. У Будинку культури посеред залу стоїть велика миска, бо дах тече, – каже жителька села Алла.
  • Обіцяли, що зроблять, але так і продовжують обіцяти.  Мені подобається, що Кудлаєнко підходить і спілкується з людьми особисто, а не боїться як інші. А за кого голосуватиму, ще не визначилась, час ще є, – додає її сусідка Анна.
  • Приїхали усією сім’єю. У селі щодня є робота, але сьогодні вирішили провести час родиною. До нас приїжджали гості – співаки, депутати. Приїхав наш друг Сергій Володимирович Кудлаєнко. Вже не перший раз він говорить щирі слова, підходить, не соромиться спілкуватись. Це круто, підтримуємо його й віримо, що він переможе , – каже Марія, жителька  Мізяківських Хуторів.

Мешканці села  влаштувались біля річки на пікнік, відпочивали.  Хтось ловив рибу, інші – розважалися, відпочивали  від буденності.

  • Уже не вперше приїжджаю до вас,  просто відпочити, поспілкуватись з  людьми, порибалити. І ніколи не кажу вам «до побачення». Завжди кажущиро ваш Сергій Кудлаєнко. Це означає, що ми не прощаємось, бо попереду  у нас ще дуже багато роботи, – каже кандидат.

Літній дощ у селі Дорожне не завадив  жителям  зібратись разом  недільного дня. Діти стрибали на батутах, батьки слухали пісні, а літні люди спілкувалися між собою і відпочивали. 

  • Добре, що зробили це свято. Дітям хоч є де погратися. До нас сьогодні приїжджали гості. Кудлаєнко останнім приїхав. Нормальний, простий,  хазяйновитий  такий чоловік, – каже жителька села Дорожне Антоніна.
  • Я все життя працювала на фермі. Та згодом звільнили. Залишила на тій самій фермі свою корову й пішла на свято. Життя зараз таке настало… Треба якось і відпочивати, – каже пенсіонерка Віра Миколаївна.
  • Не думаю, що після виборів більшість кандидатів  захочуть реально вирішувати проблеми цих селян, навіть отієї бабусі, яка потребує допомоги. Ми готові робити це, бо не вперше з ними спілкуємось і знаємо, чого їм дійсно треба,- зауважив Кудлаєнко після зустрічі.

У своїй передвиборчій програмі Сергій Кудлаєнко  виступає за  подальшу підтримку  децентралізації,  разом із тим відстоюватиме соціально спрямовані закони та  розвиток  середнього класу в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *