Вінничан запрошують на фестиваль стильної музики «БарРокКо»

Новини Вінниці

19-20 липня у місті Бар на Вінниччинівідбудеться фестиваль стильної музики «БарРокКо». Подію третій рік поспіль організовує громадська організація «Актив.Бар» задля промоції Бара на території України та створення якісного культурного дозвілля для місцевої молоді.

Основна сцена розміститься на території місцевого стадіону та діятиме в суботу, 20 липня. Тут виступатимуть рок-гурти «Чумацький шлях»
(м. Хмельницький), «Auditoria», «Bad Pit», «Franco» (м. Київ) та учасник проекту #Music_Ring, який організовує онлайн-видання ArtSkin та сервіс Muscreators. Вартість квитка на основну сцену стартує від 100 грн., придбати можна через сервіси Karabas, Афіша.vn, Internet-Bilet.ua. 

Окрема локація фестивалю – сцена з молодими гуртами – діятиме на центральній площі міста упродовж 19-20 липня. Це проект колаборації чотирьох українських фестивалів (БарРокКо, Drive for Life, Respublica, Імпульс Фест) під назвою «Голос нової української хвилі», який реалізується за підтримки Українського культурного фонду. На цій сцені виступить 10 молодих українських гуртів, попередньо відібраних в рамках конкурсу. Зараз музиканти можуть подати заявку за формою. Вхід на локацію безкоштовний.

Головним символом цьогорічного БарРокКо є засновниця міста – італійська принцеса та польська королева Бона Сфорца. Тому крім музичної програми на фестивалі увага буде приділена і місцевій історії у вигляді тематичних екскурсій для туристів та костюмованих персонажів.

Традиційною фішкою фестивалю буде унікальне крафтове пиво від Zvir Beer, яке гості фестивалю зможуть придбати під час події.

Контакти:

096 757 41 48 (Сергій Мірчук)

www.barrockco.org.ua (офіційний сайт)

www.facebook.com/BarRockCo2019  

https://www.instagram.com/barrockco_fest

www.uk.wikipedia.org/wiki/БарРокКо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *