У Вінниці екс-зек пограбував жінку: забрав сумку з грошима та продуктами

Новини Вінниці

У четвер, 4 липня, співробітники Лівобережного відділення поліції затримали чоловіка, підозрюваного у пограбуванні вінничанки. У потерпілої зловмисник відібрав сумку, в якій знаходились грошові кошти та продукти харчування.

До поліції звернулась 25-річна місцева жителька та повідомила, що близько 20.10 години невідомий чоловік її пограбував. За словами потерпілої, правопорушник заволодів її сумкою з грошима та продуктами харчування.

Як розповів заступник начальника Лівобережного відділення поліції Євген Кронівець, проведеними розшуковими заходами протягом години поліцейські встановили особу правопорушника. Зловмисником виявився 33-річний раніше судимий вінничанин. Він у вчиненому зізнався.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.  Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *