Вінничан запрошують долучитися до флешмобу #Я_Знаю_Героя

Новини Вінниці

#Я знаю героя – флешмоб, започаткований Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МТОТ), який покликаний показати, що в Україні є багато людей, які попри обставини – війну та окупацію – знаходять у собі сили не лише жити далі, досягати успіху, але й безкорисливо допомагати іншим, займатися громадською та волонтерською діяльністю.

Понад 100 захопливих історій розповіли українці у рамках соціально-інформаційної кампанії #ГероїНашихСердець. Прочитати   всі ці історії   можна в спеціальному   розділі сайту проекту.

Організатори флешмобу закликають українців брати приклад із   людей, котрі залишають свої розповіді на сайті. Зробити   це може кожен, скориставшись формою.

Більшість   історій присвячено   долі переселенців з   тимчасово окупованої частини Донбасу   чи з Криму, які активно та продуктивно   інтегруються в нові громади – створюють громадські об’єднання, які допомагають іншим, засновують нову справу або ж відкривають простори для  взаємодії неподалік від лінії розмежування.

Також є чимало й історій про українських воїнів та волонтерів, про письменників, які змушені були покинути свій дім, однак залишаються творчо активними, і навіть про дітей, які допомагають іншим.

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *