Професійне свято вінницькі поліцейські відзначили разом із дітьми (відео)

Відео Новини Вінниці

У четвер, 4 липня, своє професійне свято працівники поліції Вінниччини святкували разом з дітьми на площі Європейській. Для гостей поліцейські влаштували святкові локації з вікторинами, подарунками та солодощами. Дітей познайомили з роботою кінолога зі службовою собакою, вибухотехніка, криміналіста.

Маленькі вінничани із задоволенням брали участь у вікторинах, організованих працівниками відділу ювенальної превенції обласного главку та Вінницького відділу поліції. Відповідаючи на питання, що стосуються безпечної поведінки на дорозі та дома, здорового способу життя та шкідливих звичок, своїх прав та обов’язків, діти отримували книжки, подарункові сертифікати у дитячі розважальні заклади, солодощі, тощо.   

Вибухотехніки розповіли і показали дітям, як виглядають вибухові предмети, боєприпаси  та наскільки небезпечними можуть бути подібні знахідки на вулиці. Діти з захопленням приміряли екіпірування вибухотехніків.

Криміналісти показали малечі, як знімаються відбитки пальців. Кожна дитина мала змогу зробити свій відбиток.   

На святі працівники  поліції діалогу знайомили дітей та дорослих зі своєю професією. Сьогодні у них було найприємніше завдання – спілкуватися з малечею, взамін отримуючи гарний настрій і щирі дитячі посмішки.

Свої навички та вміння, отримані під час роботи в поліції, дітям показав службовий пес Ден, з яким діти на згадку фотографувались та робили селфі. 

Працівники патрульної поліції катали малечу у справжньому поліцейському автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Також діти вправлялися у знаннях з правил дорожнього руху на спеціалізованому майданчику. 

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *