Проти партії «Слуга народу» у Вінниці почали працювати “чорні піарники”

Новини Вінниці

Плагіат та бруд – ось і все, на що здатна стара політика

На Вінниччині виборчі перегони добігають своєї кульмінації. Протистояння між опонентами з кожним днем стає все більш і більш жорстким.

 Найсильніші удари тримають кандидати від партії «Слуга народу», адже вона значно випереджає опонентів за рейтингом та рівнем довіри до очікуваного очищення влади.

 Серед методів боротьби проти партії Президента Володимира Зеленського та її кандидатами на мажоритарних округах весь спектр «сірих» та «чорних» технологій – від нахабного плагіату до прямого обливання брудом. Що ж, ніхто і не казав що буде легко. 

Спочатку на виборчих округах з’явились «клони» від «Слуги народу». Це кандидати самовисуванці та навіть опоненти, які «зеленіли» на очах і заявляли, що саме вони є: найкращим представником команди-Зе, або «слугою народу і Батьківщини», або щирім «помічником Президента» в оновленні Ради. Але цей веселий «клоновський» період підходить до завершення, тому, що вже чітко названі прізвища справжніх кандидатів від партії «Слуга народу». 

Настав час драми – з усіх щілин починає летіти мерзенний бруд, і вгадайте на кого? Ще вчорашні прості економісти, юристи, громадські діячи, солдати, підприємці, які сьогодні за Володимиром Зеленським рішучо пішли у політику взнають зі сторінок «жовтої» преси, і не тільки з неї, про себе страшні речі. «Ботоферми» найнятих псевдо-журналістів створюють сюжети, яким заздрить американська «Фабрика мрій». Як у страшному трилері персонаж за персонажем, учорашні прості поважні люди, постають перед виборцем розмальованими у найчорніші кольори. В хід іде все: ліпляться ярлики, видумуються історії про зв’язки з бандитами та інопланетянами, санта-барбари про розбої, коханців та коханок. Не здивує й те, як завтра почуємо, що кандидати від «Слуги народу»: на сніданок «п’ють кров малюків» та щоночі переховують «прапор терористів Іділу». Усі ці методи лише зайвий раз підкреслюють наскільки спотворена сутність замовників зі старої політики та на що здатні заради задоволення власних хворих амбіцій.

Але, це не просто боротьба проти кандидатів «Слуги народу». Це боротьба проти вибору 75 відсотків українців, які проголосували проти режиму минулої влади і довірили свої голоси Володимиру Зеленському. Українці уже відчували на собі, як стара влада імітувала реформи в державі, імітувала зростання добробуту простих людей, імітувала ремонт доріг.  Сьогодні дійшло до того, що їх кандидати імітують «слуг народу». Невже брехня та брудні провокації візьмуть верх над здоровим глуздом?

Невже у старої політики є сподівання, що мудрі українці дадуть себе ошукати знову?

Олексій Кон 

Джерело: vinnytsia.today

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *