За півроку у Вінниці видали понад дві тисячі «бейбі боксів»

Новини Вінниці

Від початку року молодим мамам з Вінниці видали 2358 «пакунків малюка». У подарунках, які видають у пологових будинках при народженні дитини, є одяг, підгузки, електронний термометр, ковдра, матрац ьа інші найнеобхідніші речі для новонароджених.

Вінничанки отримують такі пакунки під час виписки з пологового будинку. А тим жінкам, які виписувалися з пологових будинків і не отримали «пакунок малюка», працівники соціальної політики привезуть бейбі-бокс додому. Для цього мами мають написати заяву в пологовому будинку. 

Зазначається, що проект «пакунок малюка» має на меті допомогти родинам забезпечити новонароджених найнеобхіднішим. Він почав діяти з 1 вересня минулого року. За інформацією Міністерства соціальної політики України, крім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, які допоможуть батькам у питаннях догляду за дитиною.

Пакунки видають для кожного новонародженого, незалежно від матеріального стану родини. До складу пакунку малюка входять серветки, підгузки, пелюшки, термометр для води та для тіла, ножиці манікюрні. Також – ковдра, плед, матрац, рушник для купання, крем, мило, іграшка. Є тут й одяг:  шапочки, боді, штани-повзунки, шкарпетки.

Комплект упакований у коробку з міцного картону.

За матеріалами: http://www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *