Фотографка з Луцька перемогла в європейському конкурсі #MakingEurope2019

Новини України

Фотографка з Луцька Лідія Кожевникова здобула перемогу в європейському фотоконкурсі #MakingEurope2019.

Тема якого, як зазначається на сторінці змагання, – це розповідь про людей, місця, культуру та історію Європи у фотокартках. Конкурс приурочений до 70-річчя Ради Європи.

Учасники опублікували більше, ніж 700 записів. Конкурс містив 5 категорій: «Люди», «Місця», «Моменти», «Виклики», «Чорно-білі» (#people, #places, #moments, #challenges та #blackandwhite).

Обирали кращого з кожної категорії та загального переможця 3 лідери Ради Європи: президент Парламентської асамблеї Ліліан Маурі-Паск’є, суддя, голова Європейського суду з прав людини Лінос-Олександр Сициліанос, заступник Генерального секретаря Габріелла Баттайні-Драгоні,. Оцінювали учасників також 3 експерти з дизайну: Девід Каскаро (Франція), Діна Оганова (Грузія) і Кароліна Вейо (Фінляндія).

Лідія Кожевникова здобула абсолютну перемогу. Дівчина брала участь у категорії #люди і стала кращою з кращих. Підпис для фото фотографка обрала символічний – «Разом ми можемо зробити більше».

  • У своїй роботі я показала дівчину на візку разом з представниками різних країн світу. Коли я її побачила, то відразу зрозуміла, що хочу зробити фотосесію на березі Балтійського моря. Дістатись туди вона сама не змогла би. Ці люди, що на фото, допомогли перенести візок Кінґи на берег, де й відбулася фотосесія. Я їй сказала, що це фото стане важливим для України, – прокоментувала фотографка, передає volyn.tabloyid.com.

Лідія отримала багато гучних коментарів та вподобань.

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *