У Вінниці вночі патрульні заскочили 10-х водіїв напідпитку

Новини Вінниці

Особливо зухвало поводив себе керманич Opel Vectra, автомобіль якого інспектори патрульної поліції помітили близько 1-ї години ночі на вулиці Липовецькій. Водій легковика здіснював маневри, не вмикаючи покажчиків повороту. Поліцейські спробували зупинити порушника, та на сигнали про зупинку він не реагував, рухаючись з численними порушеннями ПДР.  Інспектори продовжили переслідування і заблокували автівку порушника на вулиці Гонти. У 38-річного керманича виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю, нечітка вимова, почервоніння обличчя. Йому запропонували пройти освідування на місці зупинки. У відповідь громадянин лаявся та спробував утекти. Втікача затримали. Врешті, він погодився пройти освідування в медичному закладі, проте, вже в наркодиспансері він відмовився від проходження огляду у присутності лікаря-нарколога.

Патрульні винесли на водія постанови за ч. 2 ст. 122 КУпАП (невикористання покажчиків повороту), ст. 122-2 КУпАП (незупинка на вимогу), ч. 1 ст. 126 КУпАП (непред’явлення документів), ч. 4 ст. 126 КУпАП (позбавлений права керування) та склали протоколи за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку), ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівникам поліції).

Загалом, в ніч з 1 на 2 липня патрульні виявили 10-х порушників, котрі керували транспортними засобами напідпитку та склали на них відповідні адмінстративні протоколи.

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *