В Україні запровадили реєстр дитячих таборів

Новини України

Кабінет міністрів України затвердив порядок введення Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей. Про це повідомляє «РБК-Україна». Так, реєстр буде запроваджений з 1 листопада та буде відкритим для громадськості.

«Затвердити порядок ведення Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей. Установити, що до 1 листопада 2019 року Державний реєстр майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей формується відповідно до порядку, встановленого Міністерством соціальної політики», — йдеться у документі.

Уряд доручив обласним, Київській міській державним адміністраціям забезпечити утворення і функціонування комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, а також персональне визначення реєстраторів.

За словами міністра соціальної політики Андрія Реви, місцева влада, користуючись відсутністю реєстру, перепрофільовує дитячі установи.

  • В Україні немає реєстру дитячих оздоровчих закладів. Місцева влада, користуючись відсутністю реєстру, робить з ними, що хоче, у тому числі, перепрофільовує дитячі установи. В результаті таких установ стає все менше, — сказав Рева.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *