П`яна вінничанка порізала свого чоловіка та пішла пити далі, поки він стікав кров`ю

Новини Вінниці Топ

У  травні каретою швидкої медичної допомоги до приймального відділення однієї із лікарень Вінниці було доставлено  чоловіка з множинними колото-різаними пораненнями в груди.

Із пораненим спілкувалися правоохоронці, їм чоловік повідомив, що його порізала  дружина під час сварки.

Вишенським відділенням поліції Вінницького відділу поліції ГУ Національної поліції у Вінницькій області було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

Як повідомив потерпілий, незадовго до отримання поранень він повернувся до дому та побачив сплячу п’яну дружину. Він намагався  розбудити її, так і  виник конфлікт, який переріс у штовханину. Тоді чоловік вирішив піти з квартири, однак не встиг. Жінка наздогнала його та двічі вдарила кухонним ножем. Чоловік викликав «швидку», а тим часом сам намагався зупинити кровотечу. Між тим, його дружина пішла  до  знайомого, де продовжувала випивати.  Пораненого чоловіка згодом було госпіталізовано, медики оцінили його стан як важкий.

34-річній вінничанці  слідчим, за погодженням із Вінницькою місцевою прокуратурою, нині повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а  Вінницьким міським судом їй обрано запобіжний захід  – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

За скоєний злочин зловмисниці загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Павло Кравчук, прокурор Вінницької місцевої прокуратури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *