У Вінниці відзначили партнерів «OPERAFEST-TULCHYN-2019»

Новини Вінниці

У Вінниці нагородили партнерів оперного фестивалю під відкритим небом «OPERAFEST-TULCHYN-2019». Почесні грамоти та подяки від обласної адміністрації та обласної ради отримали співорганізатори, меценати та представники медіа, які висвітлювали подію. Нагороди вручали артпродюсер фестивалю – заслужена артистка України Ірина Френкель та головний режисер «OPERAFEST-TULCHYN», заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

Цьогорічний фестиваль, який  проходив протягом п’яти днів з 5 до 9 червня на території  Палацу Потоцьких, у Тульчині, зібрав рекордну кількість артистів – понад 700 та представив глядачам 12 вистав.

Фестиваль оперного мистецтва «OPERAFEST-TULCHYN»  за три роки свого існування зміцнів розгорнувся і, як стверджують його організатори, – виконав свою основну місію:   привернув пильну увагу до невеличкого подільського містечка Тульчина та величної пам’ятки – Палацу Потоцьких, який почав активно відроджуватися. Громада Тульчина стала цьогорічним переможцем конкурсу  культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури України. Фестиваль переростає у нову якість,  тож «OPERAFEST-TULCHYN-2020» вже буде іншим і, безумовно, здивує своїх цілувальників та принесе чимало сюрпризів.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *