Нетверезі водії та підроблені документи: поліція Вінниччини провела перевірку на дорогах

Новини Вінниці

Поліція Вінниччини провела превентивні заходи із запобігання рівня аварійності на території Бершадського, Теплицького, Тростянецького, Тульчинського та Томашпільського районів. В результаті роботи, проведеної 21-22 червня, було задукоментовано 20 фактів порушень Правил дорожнього руху та 4 злочини. 

Серед виявлених адміністративних порушень 15 – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, 3 – керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки та 2 – порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами. 

Крім того, задокументовано три факти підробки свідоцтв про реєстрацію на транспортний засіб та 1 факт незаконного зберігання наркотичних засобів.

 З початку року інспектори груп реагування патрульної поліції Вінницької області склали 1900 протоколів на водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

За матеріалами: Відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *