Солдат Ельзара: у Вінницькій військовій частині склала присягу 20-річна контрактниця

Новини Вінниці

У військовій частині Нацгвардії 3008 молоде поповнення. Присягу на вірність України склали 163 новобранці. Серед хлопців клялася на вірність українському народу і тендітна чорнява дівчина – 20-річна кримська татарка Ельзара Ібрагімова, яка добровільно змінила професію менеджера у ресторані на військову службу за контрактом. Дівчина впевнена: однострій пасує жінці краще, аніж вечірня сукня.

  • Мама мого нареченого служить у Збройних силах України, а я пішла у Національну гвардію. Думаю, про майбутнє своїх дітей. В майбутньому хочу закінчити академію та проходити службу на офіцерських посадах, може колись буду генералом, – посміхаючись каже Ельзара. – В Національній гвардії мене привабила гендерна рівність, я можу робити те саме, що і хлопці. Я все робила, що вимагали командири: віджималася, бігала марш-кидки, стріляла на полігоні. Під сонцем, у 30 градусну спеку. Не кожна дівчина це зможе


Із першими погонами радісно привітати Ельзару її коханий Віталій та найрідніші.

  • Я підтримую кохану в її виборі. Тепер пишаюся нею, у мене вона найкраща дружина. Вона вміє досягати своїх цілей,каже Віталій.

 Після урочистостей гвардійцям влаштували фотосесію із рідними та військовою технікою.

За матеріалами: прес-служба військової частини 3008

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *