На Вінниччині охоронник ставка тричі стріляв у підлітка та поранив його

Новини Вінниці

Тиврівським відділом Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї.

Нагадаємо,  19 червня в одному із сіл Тиврівського району охоронник орендованого ставку вирішив, що два хлопчики ловлять рибу.  Насправді підлітки просто купались. Охоронник вдарив одного з підлітків по голові, хлопець упав у воду, а охоронник із травматичного пістолету “Форт-12 РМ тричі вистрелив в дитину. Хлопець отримав вогнепальне поранення в ногу.

За фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України.

На даний час досудове розслідування триває, вилучені речові докази, проводяться інші слідчі дії, направленні на об’єктивне, повне та швидке розслідування резонансного кримінального правопорушення.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим готується письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України, яке після погодження прокурором буде йому вручено. Крім того, готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *