Хотів доїхати додому: на Вінниччині чоловік викрав авто і потрапив у ДТП

Новини Вінниці

У Тульчині чоловік викрав автомобіль «ВАЗ 2106» у місцевої мешканки і за кілька годин потрапив на ньому у ДТП. Курйозна ситуація трапилася 18 червня.

У вівторок, 18 червня, патрульні  з міста Тульчин затримали підозрілого водія «ВАЗ 2106», який зіткнувся з «Фіатом» і намагався втекти з місця події. Чоловік не мав документів на авто, але запевняв, що воно належить йому.  Перевіривши машину по базах даних, поліцейські знайшли справжню власницю – 64-річну жительку Тульчина. Жінка пояснила, що її ВАЗ кілька годин тому викрали біля місцевого кафе.    

Крадій, 45-річний житель селища Кирнасівка, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування. За словами затриманого, він йшов з лікарні на автовокзал, щоб повернутися додому у Кирнасівку. Дорогою помітив біля кафе запаркований «ВАЗ» з ключами у замку запалювання і вирішив машиною доїхати додому.  У аварію викрадач потрапив раніше, ніж власниця машини дізналась про викрадення. Про це жінці повідомили поліцейські.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення про підозру і обрання міри запобіжного заходу для зловмисника.

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *