Протягом дня з водойм Вінниччини дістали трьох потопельників

Новини Вінниці

Впродовж 17 червня бійці ДСНС дістали з водойм Вінниччини трьох потопельників.

Так, 16 червня о 23:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що у селі Польове Барського району у затопленому кар’єрі під час купання, потонула людина. На місце події було направлено групу водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Прибувши до місця виклику фахівці Служби порятунку приступили до пошукових робіт. У неділю, 17 червня, о 13:43 було виявлено тіло чоловіка 1972 року народження. За допомогою водолазно-рятувального спорядження та човна тіло було доставлено до берега та передано працівникам Національної поліції.

17 червня о 14:22 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що у с. Станіславчик Жмеринського району у місцевому ставку зникли двоє молодих людей.

На місці події було залучене водолазно-рятувальне відділення АРЗ СП ГУ ДСНС України у Вінницькій області. О 17:10 водолази-рятувальники знайшли 27-річного загиблого хлопця та 22-річну дівчину та передали працівникам поліції.

Причини, що призвели до трагічних наслідків наразі встановлюються фахівцями Нацполіції.

За матеріалами: https://vn.dsns.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *