Поїхала шукати брата: у поліції Вінниччини пояснили мотиви маленької втікачки

Новини Вінниці Топ

Знайдена на Київщині 11-річна  калинівчанка Ангеліна Макарова пішла з дому, щоб відшукати старшого брата, який живе у столиці. Такі подробиці повідомили у поліції Вінницької області. Зазначається, що дівчинку знайшли вечері 17 червня.

  • Близько 20.30 год. до столичної поліції зателефонував чоловік та повідомив, що у смт Макарів, без нагляду дорослих знаходиться малолітня дівчинка. Вона звернулась до нього з запитанням, як на таксі доїхати до Калинівки. Це насторожило чоловіка, і він зателефонував у поліцію.
    У відділенні з’ясувалось, що це саме та дівчинка, яку шукає поліція Вінниччини,
    – інформує відділ комунікації ГУ НП Вінниччини

Дівчинка розповіла, що покинула домівку коли дізналась про існування старшого брата, який живе у Києві і не спілкується з родиною. Ангеліна взяла з дому близько 2 000 гривень та вирушила автобусом у столицю. Дорогою вона розгубилась та вийшла раніше, так і не доїхавши до Києва. Зрозумівши, що далі не знає, що їй робити – запитала у випадкового перехожого, як їй повернутися додому у Калинівку.

Зараз дитина перебуває у Вінницькій міській клінічній лікарні «Центр матері та дитини», де їй надається психологічна допомога, а з її матір’ю працюють працівники соціальних служб. Як повідомлялося раніше, Ангеліна Макарова пішла з дому 16 червня близько 11:50. Її знайшли у селищі Макарів Київської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *