28 червня Вінницю накриє хвиля танцювального шаленства! (відео)

Новини Вінниці

Модні клубні ритми, хіп-хоп, r’n’b та фірмовий EDM по-українськи – у найгарячішому концерті літа!

28 червня о 19.00 у Будинку офіцерів паті-гурт DILEMMA презентує вінничанам новий альбом #SHALENII у рамках свого великого всеукраїнського туру.

  • Будуть фірмові хіти, запальні танці шоу-балету і найкраща атмосфера! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Подія запам’ятається на все життя кожному присутньому і стане найяскравішим туром в історії українського r’n’b! 

Без запальних треків DILEMMA «На паті», «Камікадзе» і «Тілом тряси» сьогодні не обходиться жодна вечірка, а їхній новий альбом – взагалі хіт на хіті, який вже визнали «ПРОРИВОМ РОКУ»!

Модні, стильні й фірмові, DILEMMA не втомлюються вражати якісними кліпами, розривають вершини хіт-парадів і ТОПи AppleMusic та SHAZAM Ukraine, а головне – дають драйву, як ніхто інший!

В арсеналі DILEMMA ураганні клубні ритми по останній моді і тексти, які самі липнуть до язика! Почувши один раз, наспівуєш днями безперервно! 

Паті-гурт DILEMMA вже давно довів, що качає крутіше всіх!

DILEMMA – це ураганні шоу, відв’язні вечірки і танці до ранку! 

Вся Україна танцює під їхні хіти, а ведучі на радіо здивовано розводять руками: «Вау! Це ж перший крутий EDM українською мовою»! 

У 2017 році паті-гурт DILEMMA вразив гучним камбеком, знову опинившись в епіцентрі подій українського шоу-бізнесу.

Засновники групи Джей (Женя Бардаченко) і Майстер (Влад Маста) – музиканти з багатим досвідом. До складу групи також примкнули Ніка Маніка і талановитий саундпродюсер Томаш Лукач.

Тим часом, ще в нульових DILEMMA наробили чимало шуму, один за другим випускаючи успішні сингли у стилях хіп-хоп і r’n’b.

Складно знайти людину, яка хоча б раз у житті не чула їхній суперхіт «Эй, бейба!», записаний разом з Іваном Дорном.

Є у DILEMMA і спільні треки з DJ R1CKONE (бітмейкер самих The Black Eyed Peas), Реєм Хортоном (ангельський голос поп-музики 90х!), Олегом Скрипкою і навіть групою Crazy Town! Трек про «Огни LA» варто зацінити! 

У послужному списку DILEMMA безліч премій, дюжина кліпів і чотири номерні альбоми.

У березні паті-гурт приголомшив Україну вражаючим новим альбомом, завдяки якому вже у квітні з легкістю виборов перемогу однієї з найграндіозніших музичних премій «Золота Жар-птиця». 

Тепер DILEMMA «прокачає» всіх у своєму великому турі Україною!

  • Я горджуся цим альбомом, впевнений: він буде найкращим цього року! Кількість праці, сил, емоцій та енергії, вкладених в новий етап нашої творчості та новий альбом #SHALENII мають повне право називатися «ПРОРИВОМ РОКУ»! Якщо ти ще цього не зрозумів, слухай наш новий альбом та приєднуйся до нашого туру у своєму місті! Буде, що послухати! Буде, чому здивуватися! Буде великий..!  – говорить лідер DILEMMA Jay Bardachenko.Мені часто говорять: «Звідки у тебе ця енергія?» А для мене це щастя – віддавати енергію на концерті. Я обожнюю, коли двіж, коли глядачі виходять мокрі із зали, заряджені!

Приходьте і запалюйте 28 червня разом з DILEMMA!

Квитки – всього 100 гривень!

Купуйте у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» і «Магігранду».

Замовлення безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Організатори концерту у Вінниці –  Kontramarka.ua і компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *