П`яний вінничанин пограбував 11-річного хлопчика – відібрав телефон

Новини Вінниці

У вівторок, 11 червня, у м. Вінниці  місцевий житель затримав правопорушника, який пограбував його неповнолітнього сина. Нападник відібрав у потерпілого мобільний телефон. Слідчо-оперативна група, що приїхала на виклик, задокументувала  правопорушення та доставила зловмисника до відділення поліції. 

До поліції на спецлінію 102 звернувся 41-річний вінничанин та повідомив, що близько 22.30 години його 11-річного сина пограбував невідомих чоловік. У дворі будинку по вулиці Садовій зловмисник відібрав у хлопця мобільний телефон «Xiaomi».

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Романа Андрущака, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.  Працівники поліції встановили, що неповнолітній потерпілий про злочин розповів батькові, який відразу прибіг на місце злочину та затримав зловмисника, на якого вказав хлопчик. Ним виявився 32-річний вінничанин. На момент вчинення злочину затриманий перебував в стані алкогольного сп’яніння. Телефон повернуто власнику.
Правопорушник перевіряється  на причетність до аналогічних злочинів.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку, вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 4-х років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *