У Вінниці біля вокзалу двоє молодиків з ножем пограбували вінничанина

Новини Вінниці

Зловмисникам, які відібрали у потерпілого особисті речі, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

11 червня близько третьої години ночі до поліції звернувся 26-річний житель обласного центру. Потерпілий розповів, що двоє чоловіків  на території розважального закладу біля Залізничного вокзалу, погрожуючи ножем, відібрали його мобільний  телефон та 150 гривень.

Проведеними розшуковими заходами оперуповноважені сектору кримінальної поліції Лівобережного відділення поліції встановили місцеперебування підозрюваних та згодом затримали їх. До вчинення злочину виявились причетними двоє 23-річних  вінничан. Один з них раніше притягувався до відповідальності за вчинення пограбування.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *