Чергове «замінування»: вінницька поліція не знайшла вибухівки у трьох готелях міста

Новини Вінниці

Поліція Вінниці перевірила на наявність вибухівки готелі «Marsen», «SmartApart» та «Hotel France». У жодному з них небезпечних предметів не виявили.

Як інформує відділ комунікації головного управління поліції області, інформація про мінування готелів надійшло сьогодні, 12 червня, близько 11:20. Правоохоронціі   перевірили ці об’єкти і не виявили жодних вибухонебезпечних предметів .

З готелів евакуювали більше 100 людей. Вибухотехнічні групи поліції та   кінологи  обстежили усі приміщення об’єктів. Розслідування обставин злочину розпочато в рамках відкритого кримінального провадження, передбаченого ст. 258 КК України ( погроза  вчинення терористичного акту ) .  Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, вчора, 11 червня, невідомі зловмисники «замінували» ті самі готелі. Останнім часом до поліції Вінниці регулярно надходять фейкові повідомлення про вибухівку у будівлях. Так, 29 травня у місті «замінували» 28 об’єктів, 5 червня – 5 навчальних закладів, а 7 червня – ще понад 20 об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *