«Золота молодь»: у Вінниці юні шахісти розіграють призовий фонд у півмільйона гривень

Новини Вінниці Топ

Вже за два тижні у Вінниці розпочнеться масштабний шаховий турнір «Vinnitsya International golden youth cup» («Золота молодь»). Змагання відбудуться на роликовій арені ТРЦ «Мегамолл» і триватимуть із третього по сьоме липня. Як повідомляє прес-служба обласної федерації шахів, «Золота молодь» має стати наймасовішим дитячим спортивним заходом країни і увійти до Книги рекордів України. Гарантований призовий фонд турніру – понад 500 000 гривень.

На сьогодні свою участь у турнірі підтвердили 430 юних спортсменів, починаючи із  дошкільнят і закінчуючи 14-річними юніорами. Серед них не лише шахісти з Вінниччини та інших регіонів України, але й з Білорусі, Молдови, Польщі та Шотландії.

Сам чемпіонат складатиметься із 5-ти окремих турнірів: до 14-ти (2005 р.н. і молодше), 12-ти (2007 р.н. і молодше), 10-ти (2009 р.н. і молодше), 8-ми (2011 р.н. і молодше) і 6-ти років (2013 р.н. і молодше).  

Реєстрація учасників турніру не припинятиметься до дня початку змагань. Охочим слід заповнити анкету тут.  

Детальніше про «Vinnitsya International golden youth cup» можна дізнатись на сайті обласної федерації шахів, або на сторінці турніру.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *