Військове радіо Армія FM розпочало мовлення у Вінниці

Новини Вінниці

Військове радіо Армія FM відсьогодні, 11 червня, поширило мовлення на Вінницю. У місті над Бугом радіохвилю можна відшукати на частоті 99,3. Крім того, Армія FM працює в FM діапазоні майже на всій території Донбасу, нещодавно військове радіо з’явилося у Києві, Житомирі та на Херсонщині.

  • Нашою аудиторією є не тільки українські військові, ветерани АТО (ООС), а й цивільний слухач. Громадяни України мають бути поінформовані, як держава, Збройні Сили, їх захищають і на суші, і на воді, і в повітрі. Запорукою об’єктивності та різноманітності контенту є те, що в команді Армії FM працюють і військовослужбовці, і цивільні журналісти, і волонтери, – розповідають «радійники» самі про себе

Армія FM позиціонує себе як єдине радіо, що системно фахово та щоденно інформує Збройні Сили й українське суспільство про перебіг операції Об’єднаних сил, про події в Криму, про життя ЗСУ та життя ветеранів АТО. Щоденно в ефірах – прямі трансляції брифінгів з Міністерства Оборони України та Генерального штабу ЗС України.

В ефір програми “На зв’язку”, яку можна почути щодня по будням з 14.00 до 15.00, телефонують не лише українські бійці, жителі тимчасово окупованих територій, а й слухачі з Канади, Франції, Німеччини. Цю програму створено для спілкування людей між собою. Привітати з днем народження, передати привіт, замовити улюблену композицію все це можна втілити у життя з допомогою нашого студійного номеру телефону 0674308459.

Ефір радіо наповнюють лише україномовні та англомовні пісні, без російського шансона та попси.  

Додаткову інформацію можна дізнатись на сайті Армія FM.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *