Із жителя Вінниччини через суд достроково стягнуто борги по кредиту на житло

Новини Вінниці

На Вінниччині комунальною організацією «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» здійснюється надання пільгових довготермінових кредитів громадянам на придбання житла. Нині встановлено, що окремі позичальники ухиляються від виконання взятих на себе зобов’язань.

Так, що протягом 2010-2011 років, жителю Барського району надано кредитні позики за рахунок бюджетних коштів на купівлю житлового будинку та будівництво добудови (реконструкцію) житлового будинку. Однак, позичальником систематично порушувались умови договорів щодо своєчасності сплати коштів.

Зважаючи на наявність боргу та відмови боржника від подальшого виконання взятих на себе зобов’язань прокурор Жмеринської місцевої прокуратури звернувся до суду з позовом про дострокове повернення отриманого кредиту та стягнення заборгованості за кредитними договорами.

Барським районним судом позов прокурора задоволено та стягнуто на користь комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» понад 114 тисяч гривень.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *