Силові вправи, вірші і танці: у Вінниці триває конкурс серед жінок-військовослужбовець

Новини Вінниці

У Вінниці відбувається фінал конкурсу серед жінок-військовослужбовець лікувальних установ Збройних Сил України, повідомляє прес-служба Мінооборони.

До міста над Бугом з’їхались учасниці майже з усієї України, аби представити колективи військових лікувальних установ з Луцька, Вінниці, Києва, Миколаєва, Львова, Одеси, Полтави, Житомира, Хмельницького, Чернівців, Дніпра та Рівного. Деякі з низ прямісінько із району проведення Операції Об’єднаних сил. Усі 25 фіналісток перемогли у регіональних етапах змагань.

Повідомляється, що змагання розпочались відеопрезентацією «Моя професія – військовий медик», де кожна з дівчат розповіла про свій життєвий та професійний шлях. В ході конкурсу учасниці. читали вірші, співали та танцювали, демонстрували елементи східних єдиноборств і навіть варили мед.

Сьогодні, 7 червня, розпочався найдинамічніший день – конкурсантки демонструватимуть фізичну витривалість у силових вправах на віджимання та плавання. Змагатимуться вони і у професійному конкурсі – складаючи тестування із питань медицини та надаючи першу медичну допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *