У центрі Вінниці затримали зловмисника, який робив наркотичні «закладки»

Новини Вінниці

У Вінниці на площі Гагаріна, сьогодні, 7 червня, затримали збувача наркотиків. У чоловіка, який робив «закладки» у місті, вилучили підготовлений для продажу «товар».

Як інформують у поліції, перевіряючи оперативну інформацію, працівники поліції зупинили 35-річноного жителя міста Тульчин. В сумці чоловіка працівники карного розшуку виявили 31 згорток з кристалічною речовиною, зовні схожою на наркотики. У номері готелю, де тимчасово проживав затриманий, слідчі виявили згорток з амфетаміном. Зі слів правопорушника, наркотичні засоби для реалізації він купував через Інтернет. Вилучене направлено на експертизу. Встановлюється джерело походження наркотиків. 

Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де знаходитиметься до обрання міри запобіжного заходу. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. 

За матеріалами: Відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *