Вінничани хочуть нові зупинки громадського транспорту, які б захищали від сонця, дощу та вітру

Новини Вінниці

«Будь-ласка змініть дизайн зупинок», – із таким проханням до міської ради звернувся мешканець Вінниці Руслан Дідоренко. У зверненні, зареєстрованому в єдиній системі місцевих петицій, чоловік просить встановити в місті більш зручні та комфортні зупинки громадського транспорту, які б захищали людей від сонця, дощу та вітру.

  • Шановний міський голово, шановні вінничани. Останніми роками влада міста активно створюють зручні для нас умови. Але не враховано одне із ключових питань. Комфорт посадкових павільйонів (зупинок) 
    Павільйони покликані створити комфортне очікування громадського транспорту, але їхня конструкція не здатна захистити нас від сонця, дощу, вітру. Наступило літо, а з ним і висока сонячна активність та жара. Але на зупинках ми не можемо знайти тіні. За 10хв очікування транспорту на зупинках можна отримати і опіки, і запаморочення, і т.д. місцями зносяться великі та зручні, комфортні зупинки, які забезпечують захист від сонця, дощу та вітру, і встановлюють прозорі маломісткі зупинки, в місцях, де скупчуються по 50-70-100 людей  Будь-ласка змініть дизайн зупинок. Зовнішній вигляд то одне… А комфорт то інше. Але головне…, – йдеться у петиції

Підтримати звернення можна за посиланням. Збір підписів триватиме ще 13 днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *