Оголошено конкурс: вінничанам пропонують назвати новий тролейбус

Новини Вінниці

У Вінниці обиратимуть найкращу назву для тролейбуса вінницької зборки ПТС-12. 23 травня виконавчий комітет Вінницької міської ради затвердив Положення про відповідний конкурс. 

У документі зазначено, що учасниками конкурсу можуть стати всі мешканці міста Вінниці, незалежно від віку, статі, статусу. Участь у конкурсі є безкоштовною, кількість пропозицій – необмежена.

Конкурс триватиме у два етапи. У першому етапі, з 28 травня по 16 червня 2019 року, учасники зможуть надсилати свої пропозиції на електронну адресу dtz@vmr.gov.ua або ж у паперовому вигляді за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, к.534. Також можна залишити пропозицію на фейсбук-сторінці «Вінницької Молодіжної ради».

Пропозиції мають бути з позначкою «На конкурс «Краща назва Вінницького тролейбуса власної зборки ПТС-12». Кожна пропозиція має бути підписана автором із зазначенням контактного номеру телефону, дати та часу подання.

По завершенню першого етапу журі обирає п’ять найкращих назв із представлених пропозицій. У другому етапі конкурсу, з 18 червня по 30 червня 2019 року, обрані назви викладаються на голосування у соціальних мережах. Переможе назва, яка набере найбільшу кількість голосів. Оголошення та нагородження переможця відбудеться 1 липня 2019 року.

Переможець конкурсу отримає подарунок – проїзний квиток на усі види муніципального транспорту міста терміном на 3 роки.

Автор назви, яка зайняла друге місце отримає річний проїзний квиток на усі види муніципального транспорту міста.

Автори назв, що зайняли третє, четверте та п’яте місце отримають проїзний квиток на усі види муніципального транспорту міста терміном на 6 місяців.

Конкурс організовує і проводить департамент енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради, відділ молодіжної політики Вінницької міської ради, комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія».

Джерело: depo.vn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *