На Вінниччині чоловік викрав авто в односельця, але, втікаючи, застряг у багні

Новини Вінниці

Працівники поліції затримали  правопорушника, який незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 2104» з причіпом у жителя Барського району.  Зловмисник  опитаний, автомобіль поміщений на арештмайданчик.

До Барського відділення поліції звернувся  63-річний  житель с. Іванівці  та повідомив, що невідомий чоловік незаконно  заволодів його автомобілем марки  «ВАЗ 2104». За словами заявника, автомобіль він залишив біля місцевого магазину, а коли повернувся – його не було.   

Як розповів начальник барської поліції Олександр Колосюк, поліція ввела оперативний план «Перехват» на території Барського та сусідніх районів. Протягом трьох  годин   працівники поліції у лісосмузі знайшли автомобіль та затримали правопорушника. Ним виявився 54 – річний односелець потерпілого. Керуючи вкраденою машиною, він не впорався з керуванням,  з’їхав у лісосмугу та застряг у багні.   

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.289  Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до восьми  років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *