Солісти Disney їдуть в Україну! Для єдиного виступу на фестивалі OPERAFEST TULCHYN (відео)

Відео Новини Вінниці

У рамках дитячих днів ІІІ міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN 4 червня о 20.00 під відкритим небом у парку Палацу Потоцьких у м. Тульчин Вінницької області відбудеться єдиний показ в Україні унікального Disney шоу-концерту «Colours of the wind».

  • Це буде яскравий копродакшн солістів із США, які вже багато років озвучують нові роботи Disney Entertainment, а також найкращих українських музикантів: Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії, Академічного камерного хору «Глорія» та диригента – заслуженого артиста України Юрія Бервецького, – розповідає арт-продюсер фестивалю OPERAFEST TULCHYN Ірина Френкель. – Це буде надзвичайно красивий концерт, який подарує особливі враження не лише діткам, а й їхнім батькам, адже на прекрасних мультфільмах компанії Disney виросло не одне покоління.

Глядачі почують всі улюблені пісні з мультфільмів «Король Лев», «Красуня і чудовисько», «Попелюшка», «Покахонтас», «Книга джунглів», «Бембі», «Піноккіо», «Тарзан», «Аладдін», «Принцеса і жаба», «Холодне серце» та багатьох інших у виконанні знаменитих американських співаків Дрю Таблака, Коннора Сміта та Лаури Елсі Дікінсон.

Коннор Сміт – вокаліст та композитор із Лос-Анджелеса, який багато гастролює та регулярно виступає на концертах у Disneyland Resort та Universal Studios Hollywood. Нещодавно побував у Пекіні (Китай), де одержав нагороду Міжнародного музичного фестивалю Hope.

Голос Коннора Сміта можна почути у багатьох фільмах, альбомах та у різних записах, включаючи «Красуню і чудовисько Діснея» (2017) і «Моана» (видання «Караоке»), а також «Dcappella» – дебютний альбом визнаної критиками акапельної групи Діснея.

Крім блискучої кар’єри співака й виконавця, Коннор Сміт має чимало нагород, як хоровий композитор і талановитий аранжувальник. Написані ним хорові твори виконуються по всьому світу.

Окремо популярні композиції Коннора у сфері дитячої музики, за що він отримав 13-ту Вчительську премію, Вибір Батька і Вибір Академіка.

Коннор Сміт працював у якості резидента-композитора у резиденції Каліфорнійського баптистського університету, де одержав ступінь бакалавра з музичної композиції та ступінь магістра з диригування.

Дрю Таблак – американський співак із унікальними вокальними здібностями та універсальністю, який сьогодні активно виступає по всьому світу і співпрацює з багатьма всесвітньовідомими колективами.

Дрю закінчив Тихоокеанський університет Азусі за спеціальністю «вокал». Був запрошеним солістом компанії Уолта Діснея, Карнегі-хол (Нью-Йорк), симфонічного оркестру Long Beach, Преміум-хору Лос-Анджелеса, Тихоокеанського симфонічного оркестру, Симфонії округу Оріндж та Поп-музики Голден Стейт.

У якості гостя постійно з’являвся у популярному телешоу Фокса «Glee», «Американська історія жахів» FX і «Пісні з життя», що були номіновані на премію «Еммі».

Будучи чудовим співаком капел, Дрю працював з багатьма переможцями The Sing Off, Take 6, і нині співає та гастролює з всесвітньовідомою групою M-pact.

Працюючи у Disney Entertainment, Дрю Таблак виступав на різних шоу, у студіях звукозапису і на живих концертах. Був солістом на церемонії відкриття «Діснейленду» в Шанхаї, а також є солістом Disney Candlelight Processional протягом останніх 10 років.

Лаура Елсі Дікінсон – американська актриса і співачка з Каліфорнії, яка є вокалісткою багатьох пісень програм Disney Channel Phineas and Ferb, Sofia First, Jake and Never Land Pirates.

Зростаючи у Лос-Анджелесі у родині піаністки та співака, який заснував Buffalo Springfield Again, з трьох років Лаура почала вивчати фортепіано, балет і акробатику. Її перший запис відбувся вже у 5 років.

З 1995 року розпочала тривалу співпрацю з компанією Walt Disney.

У 2001 році заснувала групу капели «Groove 66» у тематичному парку Disney’s California Adventure. Також заснувала у 2004 році групу «Vybration».

З 2004 року Дікінсон була головною вокалісткою і вокальним контрактором конкурсу майстрів у Лагуна Біч, Каліфорнія. Ця робота подарувала їй зустріч із гітаристом, композитором і продюсером Денні Джейкобом. Разом вони співпрацювали у Новій імператорській школі і на демонстраціях для телесеріалів Phineas and Ferb. Лаура Дікінсон була голосовим актором і вокалістом серій з 2007 по 2015 роки.

У 2007 році співачка приєдналася до музичної групи «Spiritualized» у турі «Acoustic Mainlines». Під час туру у 2012 році Північною Америкою Лаура виступила на Sasquatch! Music Festival і стала відкриттям для Лайла Ловетта і Тоні Беннетта.

12 грудня 2014 року Лаура випустила свій дебютний альбом «One for My Baby – To Frank Sinatra with Love» на Music & Mirror Records до святкування 99-річчя Френка Сінатри і столітнього року.

У 2016 році почала співпрацю з Аланом Чаном, вокальним контрагентом знаменитого канадського співака Майкла Бубле. Лаура керувала хором у його альбомі «Nobody but Me» і є ключовою вокалісткою у першій пісні «I Believe In You».

Нагадуємо: вхід на територію фестивалю буде вільним для усіх!

KIDS OPERAFEST TULCHYN, який пройде 4-5 червня, стане першим у Європі дитячим оперним open air фестивалем, на якому, гарантують організатори, буде цікаво глядачам будь-якого віку – від 5-річних крихіток і дітей середнього шкільного віку до їхніх батьків.

У вівторок, 4 червня, будуть показані захоплюючі постановки:

о 17.00 – казкова опера «Король Дроздобород» за казкою Братів Грімм

о 20.00 –  Disney шоу-концерт «Colours of the wind»

о 21.30 – феєричне вогняне шоу.

У середу, 5 червня:

о 17.00 – яскравий мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна» з чудовою джазовою музикою, запальними танцями і навіть цирковими номерами з акробатикою. 

На території фестивалю для дітей будуть влаштовані численні веселі розваги та цікаві майстер-класи: з живопису, виготовлення масок та старовинних слов’янських ювелірних прикрас і навіть кольчугоплетіння.

Діятиме «Школа чарівництва», Містечко Аліси у країні чудес, нові яскраві селфі-зони та дитячий кемпінг.

До неділі, 2 червня, триває запис на автобусні «чартери», які у дні фестивалю їздитимуть з Вінниці до Тульчина і по закінченні вистав – назад у Вінницю.

Генеральний спонсор фестивалю – МХП.

Детальну інформацію про «чартери», дитячий кемпінг і всі концерти фестивалю можна дізнатися за телефонами: (0432)690-025, (096)040-66-86, у інформаційному центрі у м. Вінниця: вул. Театральна, 15 (1 поверх) і на офіційному сайті operafest-tulchyn.blogspot.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *