Реконструкцію аеропорту «Вінниця» планують розпочатися у серпні

Новини Вінниці Топ

Депутати вінницької міської ради, сьогодні, 31 травня, ухвалили рішення про пошук підрядника на виконання першої черги робіт із реконструкції аеродрому КП «Аеропорт Вінниця». Відтепер місцева влада має провести міжнародний тендер на виконання робіт, які за планом мають розпочатись вже у серпні.

  • Двадцять восьмого травня ми отримали експертну оцінку щодо розгляду кошторисної частини проектної документації від «Укрдержбудекспертизи». Зараз необхідно підготувати належну тендерну документацію для проведення міжнародного тендеру. Очікуємо, якщо все буде нормально, розпочати роботи у серпні, – заявив міський голова Сергій Моргунов

Паралельно готується проектно-кошторисна документація щодо реконструкції аеровокзалу аеропорту «Вінниця». У міській раді сподіваються, що оновлені «повітряні ворота» Вінниці зроблять місто більш привабливим для туристів та інвесторів.

Повна реконструкція аеропорту  коштуватиме міському та державному бюджету 2,2 мільярди гривень. За ці гроші планується створити сучасний аеродромний комплекс, здатний приймати більше пасажирів та вантажів.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *