Два ДТП у Вінниці: водій мопеду врізався в бордюр, пішохід опинився під колесами авто

Новини Вінниці

Минулої доби у обласному центрі стались дві автопригоди, у яких травмувались пішохід та водій мопеду. Потерпілі госпіталізовані.

29 травня близько 17.40 години на провулку Ясному травмувався водій мопеду. Попередньо, чоловік не впорався з керуванням транспортного засобу та вдарився у бордюр. Його з травмою голови,  переломом ключиці та забоями доставлено до міської клінічної лікарні.

Ще одна автопригода з потерпілим сталась близько 22.20 години в районі перехрестя К. Широцького. Під колесами автомобіля «Opel Omega» опинився 38-річний вінничанин. Чоловік перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Внаслідок аварії його госпіталізували до відділення  анестезіології та реанімації міської клінічної лікарні. На момент аварії потерпілий перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.  Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *