«Мистецтво лікування»: у Вінниці відбувся медичний тренінг

Новини Вінниці

У вівторок, 28 травня, Вінниця приймала Всеукраїнський тренінг для лікарів  «Мистецтво лікування: післядипломний курс професійного вдосконалення». Наукову програму відвідало більше 600 лікарів міста та Вінницької області. Учасники тренінгу, зокрема, обговорили проблеми лікування хвороб нирок, предіабету, уражень шкіри, атеросклерозу, хвороб спини, артеріальної гіпертензії, подагри, ожиріння та депресії.

Захід проведено з метою привернення уваги громадськості до власного здоров’я, стимулювання вести здоровий спосіб життя, акцентувати увагу суспільства на важливості виявлення хвороб на початкових стадіях, запобігання їх розвитку та контролю вже наявних хвороб, а також поліпшення якості життя пацієнтів з хронічними захворюваннями. 

Крім основного курсу лекцій, наукова програма передбачала ознайомлення учасників із факторами ризику розвитку хронічних захворювань та поширення знань про їхні виявлення і своєчасної нейтралізації. Поза науковою програмою кожен учасник мав можливість взяти участь у розіграші призів, відвідати кава-брейк, зробити фото та потрапити на сторінки журналу «Мистецтво Лікування».

Зауважимо, що за останні чотири роки освітня програма «Мистецтво Лікування», охопила тисячі лікарів у 19 обласних центрах України. У 2018 році пройшло 17 тренінгів, які відвідали більше ніж 10 000 лікарів.  

За матеріалами: http://www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *