У Вінниці вночі двоє юнаків побили та пограбували перехожого

Новини Вінниці

Сьогодні, 29 травня, близько третьої години ночі працівники патрульної поліції затримали двох жителів області, які відібрали у вінничанина мобільний телефон.  23-річні правопорушники затримані в процесуальному порядку. 

Про злочин поліцію повідомив 50-річний потерпілий. Близько третьої години ночі на перехресті вулиць Некрасова та Янгеля  невідомі молодики підійшли до нього та почали вимагати гроші. Почувши відмову, нападники побили потерпілого та відібрали телефон. 

На місце події прибули 4 патрульних екіпажів поліції та почали відпрацьовувати прилеглу територію в пошуках правопорушників. На вулиці Стрілецькій інспектори помітили осіб, схожих за описом потерпілого. Спілкуючись з патрульними, молодики помітно нервувати та  категорично заперечували причетність до правопорушення.  Під час проведення поверхневої перевірки один з підозрюваних викинув телефон потерпілого.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *